Verhalend Voorwerp

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor de expositie 'Verhalend Voorwerp' van 16 november tot en met 1 december. De velden met * zijn verplicht.

U kunt voorwerpen aandragen, mits u er een verhaal bij kunt vertellen: in enkele zinnen tot maximaal een halve A4 pagina. U heeft vast wel iets in huis dat apart is, mooi of opvallend. Denk vooral aan iets waar een verhaal aan vastzit, waar u trots op bent, of een object dat eigenlijk iedereen moet zien of beleven. Altijd al geïnteresseerd in kunstzinnige uitingen en wat andere daar mee willen zeggen? Dit is uw kans om uzelf te uiten. Voorbeelden van de voorwerpen die wij zoeken zijn erfstukken, familiebezit, souvenirs, medailles, prijzen, etc. Wij zoeken echter geen zelfgemaakte kunstwerken. Voor zelfgemaakte kunstwerken kunt u deelnemen aan de AmateurXpositie (van 7 december tot en met 29 december).

U kunt het verhaal opgeven in het tekstblok van het formulier rechts. Levert u de tekst liever aan in een Wordbestand of PDF? Stuur dit dan op per e-mail naar verhaal@huiskernhem.nl. Let op: zonder verhaal kunnen wij uw inschrijving niet afronden.
U dient te voorwerpen in te leveren op maandag 11 november tussen 18:00 - 20:00 uur en weer op te halen direct na de expositie op zondag 1 december tussen 17:00 - 18:30 uur of op maandag 2 december tussen 18:00 - 19:00 uur.

De kleine lettertjes
Huis Kernhem aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die door bezoekers kan worden aangebracht aan de voorwerpen. Noch aanvaardt Huis Kernhem aansprakelijkheid voor andere schades zoals brand of diefstal. Buiten de openingstijden van de expositie, zijn de expositiezalen beveiligd met een alarm. In het geval van breekbare of fragiele voorwerpen hebben wij een beperkt aantal plaatsen in een vitrinekast beschikbaar. Zorg dat wat u brengt zelfstandig kan staan (op een sokkel, in een vitrine, of op de grond) of veilig opgehangen kan worden.


    Vlak (schilderij, foto, tekening)Object (3D)